2 CrossFit must-see video’s voor dit weekend

Rich Froning

Wat extra motivatie voor je training kan nooit kwaad toch? Ik haal dit altijd uit het bekijken van de toppers in CrossFit. Ik heb daarom twee video’s voor je om deze vrijdagmiddag of dit weekend te bekijken voor wat nieuwe fitspiratie. Klik ‘m aan.

1. CrossFit Invitational
Afgelopen zondag vond de CrossFit Invitational plaats. Op dit jaarlijkse evenement wordt in teamverband een intense strijd gestreden om de titel voor het fitste CrossFit landenteam. Tot dit jaar waren dat twee teams: Amerika (f*ck yeah) vs de rest van de wereld, maar in deze editie betraden vier teams de arena: Amerika, Canada, Australië en Europa. Wanneer zal er ook een team Nederland meedoen?
In deze video een verslag van het event waarin je zeer veel toppers voorbij ziet komen: Rich Froning (The Fittest Man Alive, Jason Khalipa, Camille LeBlanc-Bazinet (The Fittest Woman On Earth) en Sam Briggs om maar wat namen te droppen.
Alle ingrediënten waren aanwezig dus voor een spannende strijd. Vorig jaar won Europa, zal Amerika dit jaar weer de titel naar zich toe trekken?

 

2. De officiële Lowlands Throwdown 2014 video
In een eerdere post op FIT-MAN zag je al de mooiste foto’s en een video verslag van Tessa van Ockenburg van de LLTD van dit jaar. De organisatie heeft nu ook een video afgeleverd en wat is die gaaf geworden! Het geeft meer achtergrond bij het event en laat organisatie en atleten ook aan het woord. Kijken dus!

 

Veel kijkplezier en ik benieuwd wat jij van de beelden vind. Deel het hieronder.