OERsterk leven voor een FIT leven (+win-actie)

OERsterk

Fitheid was vroeger geen keuze maar een voorwaarde om te (over)leven. Vorige maand kwam het nieuwe boek van Richard de Leth uit, OERsterk Leven. Het is het vervolg op OERsterk en OERsterk Koken, die FIT-MAN allebei in zijn boekenkast heeft staan. Ik was dan ook zeer benieuwd naar de opvolger. Het nieuwe boek gaat inmiddels als warme spelt-broodjes over de toonbank. Ben jij ook benieuwd en wil je ‘m lezen? Je kunt ‘m bij FIT-MAN winnen want ik mag 3 boeken weggeven aan mijn lezers. Lees snel verder.

Richard de Leth is oorspronkelijk opgeleid als arts, maar heeft na zijn doctoraal geneeskunde geen artsexamen gedaan. Tijdens zijn studie geneeskunde kon hij zich niet vinden in de algemeen geldende aanpak binnen de gezondheidszorg om alleen symptomen te bestrijden en besloot hij zijn opleiding tot basis-arts niet af te maken. Hij koos ervoor zijn eigen weg in te slaan en de mens en gezondheid vanuit een meer complementaire benadering te willen bekijken. Hij houdt inmiddels praktijk in Heemskerk, heeft meerdere boeken op zijn naam staan (die al meer dan 70.000 keer zijn verkocht) en geeft lezingen in het hele land. En hij is een hardloper. Een echte FIT-MAN dus!
Richard was laatst te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night om over zijn boek te vertellen. Vooral het onderdeel, wat ook in het boek beschreven staat, over zijn reis in de Pyreneeën spreekt mij zeer aan. Een reset van je omgeving en gewoontes lijken me een enorme vitaliteits-boost:

OERend hard
Richard wil Nederland gezonder krijgen en heeft een aantal ambassadeurs om zich heen verzameld en dat zijn niet de minste: onder andere Wim Hof “The iceman” (die oude gekkie die in z’n onderbroek door de sneeuw rent) en Nicolien Sauerbreij (die gewoon lekker Olympisch hard over die sneeuw heen board) behoren tot deze club.
Richard bekijkt in zijn boek de mens in zijn geheel: niet alleen voeding maar ook de psyche komt uitgebreid aan bod. De gehele levensstijl dus. Van het nieuwe boek is een trailer gemaakt waarin een aantal ambassadeurs aan het woord komen:

Win 3x het boek OERsterk leven
En nu jij: FIT-MAN wil jou helpen fitter te worden en daar kan dit boek je bij helpen. Ik mag van Richard Sinterklaas spelen en drie boeken weggeven aan mijn lezers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder in de comments aangeven waarom jij zelf dit boek zo goed kunt gebruiken of aan wie je deze wilt geven (zodat ook jij Sinterklaas kan spelen en dat mag zonder baard).

Woensdag 3 december maak ik op Facebook de winnaars bekend van deze dekselse actie, ik kan je dan nog precies voor pakjes-avond een boek opsturen.

> Wil je meer weten over OERsterk? Klik hier voor de site.
> Niet gewonnen? Als je het boek wilt kopen kan je bijvoorbeeld bij Bol.com terecht.