Skiën en zware ballen op de Lowlands Throwdown 2015 (video)

Lowlands Throwdown 2015

Je kan het natuurlijk bijna niet missen: dit weekend is het Benelux-kampioenschap functional-fitness (stiekem natuurlijk CrossFit, maar zo mag het niet genoemd worden). FIT-MAN is dit weekend ter plaatse om vanuit de organisatie verslag te maken over wat je allemaal kunt zien en beleven in Apeldoorn. In deze post de eerste drie video’s.

Paparazzo

FIT-MAN woont dit weekend zo ongeveer in de Omnisport in Apeldoorn, om verslag te doen van het fitste evenement in de Benelux. En wat een mooie tijden beleven we hier! Zeer vette CrossFit-actie functionele-fitheidsactie, een hoop toeschouwers en dit alles op een top-locatie. Vandaag belooft er nog een schep bovenop te doen, aangezien vandaag de winnaars van 2015 bekend zullen worden.
Zoals gezegd ben ik dit gehele weekend aanwezig om reportage te maken van het event, samen met mijn partner-in-crime Sharon Zaal. We gaan dit vandaag weer voorzetten, dus hou Facebook in de gaten. Natuurlijk kun je zelf ook komen kijken, kaarten zijn gewoon te koop aan de deur, dus ik hoop je daar te zien!

Report #1

We geven je in deze video een blik achter de schermen in de warm-up area en we interviewen head-judge Nolan Mooney en MC Edith Bos.

Report #2

De eerste video van de zaterdag. We zien de eerste actie, we praten met bodybuilders (?), ik ga een challenge aan en we lopen langs een aantal vendors.

Report #3

In deze video zien we atleten in actie met zware ballen en op ski-machines (!), een heel fitte 16-jarige die goed kan dansen en we trekken twee van de elite-atleten van het veld, voor een interview na hun laatste workout.

Kom vandaag gewoon gezellig naar Apeldoorn, een leuk dagje uit voor het hele gezin. Check op de site van de Lowlands Throwdown alle info.

Openingsfoto-credit: Gert Bonestroo
Lekker social doen en FIT-MAN volgen? Dit kan op:
Delen is natuurlijk gratis, klik op een van de knoppen: