Win-actie: win een Monkey XL pull-up bar voor bij je thuis

Monkey

Ben jij ook zo dol op pull-ups? Misschien nog niet, maar daar gaat FIT-MAN je bij helpen! Met deze epische win-actie kun je kans maken op een exclusieve pull-up bar van het merk Monkey XL, waarmee je voorgoed gedag kunt zeggen tegen je slappe spaghetti armen, of de ‘guns’ nu ook thuis in vorm kunt houden. Mooie bonus is dat de pull-up bar voor je wordt geïnstalleerd en ik ga die dag mee zodat we direct mooi wat setjes pull-ups kunnen doen om ‘m te testen. Winnen? Lees snel verder…

Het verhaal van een grote aap
Monkey XL is een Nederlands merk opgericht in 2014. Eigenaar Manuel de Graaf zag een kans in Nederland om pull-up bars voor thuis te gaan leveren. Dit bleek goed aan te slaan: inmiddels zijn er al veel huizen in Nederland voorzien van een mooie pull-up bar van zijn hand. De grootste opdracht volgde onlangs: CrossFit AKA besloot een extra locatie te openen in Amsterdam en Monkey XL mocht de complete inrichting in de nieuwe en oude locatie verzorgen. Goedgekeurd voor intensief gebruik dus!

Monkey XL pullup bar

CrossFit AKA
De Monkey XL pull-ups bars werden intensief getest tijdens de Lowlands Throwdown Qualifier 2014

Monkey XL heeft diverse pull-up bars in het assortiment voor zowel binnen als buiten gebruik die aan de wand of aan het plafond bevestigd kunnen worden. Hiermee kan je al je pull-ups, muscle-ups en toes to bar thuis tot in perfectie oefenen. De bar die je kunt winnen bij FIT-MAN heeft een waarde van minimaal € 140,-. Een mooie prijs toch?

Wil jij jezelf dus voortaan iedere dag thuis minimaal 250 keer optrekken aan een professionele stang dan willen FIT-MAN en Monkey XL van je weten waarom wij die bar bij jou moeten komen ophangen. Zo maak je kans:
1. Like de Facebook pagina’s van FIT-MAN en Monkey XL.
2. Maak een foto van hoe je momenteel je pull-ups maakt al hangend aan een brug, in een trapgat, aan je balkon of aan je schoonmoeder (?). Hoe origineler, hoe beter!
3. Plaats deze foto of op Instagram met #monkeyxl en #fitman, of stuur ‘m via Facebook naar mij.

De deadline is op woensdag 12 november en later die dag wordt de winnaar bekend gemaakt. We kijken uit naar je foto! Let the games begin…

Meer weten over Monkey XL? Zie hier de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *