Grote grutjes & een fit nieuw jaar (video)

nieuwjaar-1

En groot zijn de grutten zeker, het is alweer 2017 mensen. Waar blijft de tijd? FIT-MAN ging knallend het jaar uit en in, en al mijn nog steeds aanwezige ledematen staan te trappelen om er m’n fitste jaar ooit van te maken. En dat zal wel moeten met allemaal crazyness op het programma. Enfin, je bent op de goede plek, in dit artikel wat onzinnige teksten én niet een maar twee epische video’s.

That’s how we get the guns

Mijn jaar begon in ieder geval verfrissend met een plons in het water achter de box. Nadat ik m’n kadaver met een lichte champagne-kater naar de gym had gesleept, stond Hero WOD Murph op het program. Waar een grote groep deze geheel deed, en enkele helden zelfs met vest, deed ik rustug een halve. Je moet niet overhaast het jaar beginnen hè? De nieuwjaarsduik deed ik echter wel als enige en die kan ik je aanraden als start van het jaar. Het schijnt zelfs gezond te zijn.
1 januari wilde ik in ieder geval niet missen als eerste workout-mogelijkheid want ik heb er weer zin an dit jaar. Alhoewel ik geen concreet doel heb met m’n training qua prestaties (behalve natuurlijk zo groot mogelijke kanonnen kweken) moet dit m’n fitste jaar ooit worden, waarom niet. Je zal er wellicht net zo in staan. En hoewel ik wat minder actief ben geweest op deze plek de afgelopen tijd, besef ik ook de verantwoordelijkheid die ik heb om de boodschap over de aanheid van CrossFit te blijven verspreiden. Je kunt dus rustig ademhalen, ik blijf je frequent verblijden met mijn gezever, plaatjes en video’s op m’n supersocial channels en deze plek.

“Ik ga dan gelijk even aan gigant Yoeri Pegel vragen hoe dit in godsnaam mogelijk is. Of geeft vrouwlief Milou de Winter (ook veelvuldig TIGLON atleet) hem soms speciale broodjes pindakaas te eten? De tandjes.”

Tijgertje

Fitheid zal ik nodig hebben want er komt weer een hoop moois aan dit jaar. De eerste uitdaging is al in het vizier, want de TIGLON Series gaan alweer bijna van start. Als je de video’s hebt gezien van afgelopen jaar of de kwalificatie-workouts zelf hebt gedaan, weet je hoe gepeperd die worden samengesteld. De eerste kwalificatie-week start op 18 januari en in die week zal ik met de crew te gast zijn bij Arie Boomsma’s nieuwste sportschool: Vondel Gym Oost te Amsterdam. Ik ga dan gelijk even aan gigant Yoeri Pegel vragen hoe dit in godsnaam mogelijk is. Of geeft vrouwlief Milou de Winter (ook veelvuldig TIGLON atleet) hem soms speciale broodjes pindakaas te eten? De tandjes.
Het mooie is dat je nog een epische video van me tegoed had, en wel die van de finale-dag van 2016. We zagen wat we al verwachtten: Sigrid Koolhaas en Niels Verschuren pakten het hoogste podium. Desondanks was de strijd heet en dat legden we vast in een video, omlijst met G-music:

Schrijf je dus snel even in voor dit jaar of kom kijken in de nieuwe locatie, het belooft geniaal te worden. Of Niels en Sigid dit jaar bijvoorbeeld weer zo’n walk through the park krijgen is maar de vraag.

internesyonul

FIT-MAN zou FIT-MAN niet zijn zonder de trouwe beliebers vanuit de CrossFit merken. Ik mocht afgelopen jaar al liters FitAID naar binnen gieten en kreeg daar recent een aantal nieuwe producten bij gestuurd: FocusAID en FitAID Fuel. PartyAID was overigens ook best een paar keer van pas gekomen afgelopen maand. Je zal er nog meer van horen, ik zit in ieder geval knetterscherp deze nonsens neer te tikken.
Reebok mag ik ook tot m’n fans scharen (halleluja) en daarom vlieg ik donderdag a.s. naar Londen (FIT-MAN goes internesyonul!) voor de presentatie van de Nano 7.0. Als ik er zo uit ga zien als de mevrouw in de video, ga ik nog mooie tijden beleven dit jaar. Je zal over mijn avonturen aldaar en ervaring met de schoen zeker nog gaan lezen en zien, want als ze ‘m in het Engels gaan toelichten moet het wel een deftig geheel zijn.

Lekker afteren

En dan komt er natuurlijk nog meer aan. In februari/maart zal de CrossFit Games Open weer losbarsten, met vijf opeenvolgende weekenden vol workout-geweld, in de zomer zal de Beach Throwdown weer groter neergezet worden, waar FIT-MAN ook een rol zal spelen, en later in het jaar zal de Lowlands Throwdown weer haar deuren openen voor de fitste atleten van het land. Overigens pakt de BTD even uit met een teaser met Team FitAID, waarin onder andere de op twee na fitste vrouw ter wereld, Sara Sigmundsdóttir, te zien is. Hoe vet!
Ben jij ook zo gek op afteren?  Van de afgelopen editie is net de aftermovie verschenen en die laat fijntjes zien hoe epic deze editie weer was:

Ben jij ook stoked om 2017 je beste jaar ooit te maken? Ik hoop je tegen te komen op een van de events natuurlijk. De TIGLON begint als eerste dus dat lijkt mij een prachtkans. Fit nieuw jaar!

Lekker social doen en FIT-MAN volgen? Dit kan op:
Foto-credits: Pixrx
Voor elke deel-actie doe ik 18 strict bar muscle-ups met weightvest: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *