De Monkey XL pull-up actie: de winnaar (video)

Monkey XL 1

Recent had ik een te gekke win-actie waarbij ik een pull-up bar van Monkey XL mocht weggeven aan een van mijn lezers. De opdracht was om te laten zien waarom jij die pull-up bar moest winnen door een foto te maken van je huidige situatie zonder goede stang in of rond je huis. Er bleken heel wat lezers te zijn die thuis ook wilden werken aan die unbroken set van 500 pull-ups. Afgelopen zaterdag hingen FIT-MAN en Monkey XL de pull-up bar op bij de winnaar. Zie hier het verslag.

Een CrossFit box of gym is natuurlijk voor de faciliteiten de beste omgeving om te trainen. Toch is het ook lekker om thuis de mogelijkheid te hebben om te trainen, bijvoorbeeld als je een week wat minder tijd hebt. Een pull-up bar is dan een heul fijn stuk trainingsgereedschap om te hebben zodat je bijvoorbeeld kan oefenen op chins, toes-to-bar en -uiteraard- pull-ups. Frank Medrano laat in deze video zien wat je zoal kunt uitspoken als je toch aan een stang hangt.
Het Nederlandse merk Monkey XL levert onder andere pull-up bars voor bij je thuis, zodat je hier kan oefenen op het uitdagen van de zwaartekracht. Ik mocht aan mijn lezers zo’n stang weggeven in oktober en hing deze afgelopen zaterdag bij de winnaar op.

And the winner is…
Ik heb een aantal zeer originele foto’s mogen ontvangen via de diverse sociale kanalen. Wat te denken van een waaghals die hing in een elektriciteitsmast? Of toch diegene die een steiger-installatie gebruikte voor z’n setjes? Toch sprong er een foto uit en dat was die van Jonne Janssen:

Winnaar Monkey XL actie

Nog vele pull-ups gewenst
FIT-MAN en Monkey XL vinden bovenstaande een heel goede manier om te trainen voor alle drie, maar veel pull-ups maken wordt natuurlijk wel lastig. Wij wilden dan ook graag de pull-up bar bij Jonne komen ophangen.
Jonne is sinds een aantal maanden verslaafd geraakt aan CrossFit, na jaren gebasketbald te hebben. Ze heeft ook een nieuw huis met een mooie zolder waar volop ruimte is voor een goede pull-up bar. Een perfecte plek dus. Afgelopen zaterdag werd alles geïnstalleerd en FIT-MAN en Monkey XL zijn heel blij met het resultaat. We wensen Jonne vele mooie pull-ups, muscle-ups en toes-to bar toe! Zie hier het video-verslag:

En nog een mooie foto van een blije winnaar:

Monkey XL 3

Lijkt jou zo’n pull-up bar voor thuis ook wel wat? 

> Zie de website meer info over Monkey XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *